Okita - Sí - Pécs, Alkony u. 7.
uzsoki2@t-online.hu
06-72-534-508

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Csütörtök 15.00-20.00 Péntek 14.00-20.00 Szombat-Vasárnap 9.00-12.00
Kártyás fizetés, SZÉP Kártya elfogadás
Egyesületek, iskolák, klubok számára sportfelszerelések beszerzését vállaljuk!
Bemutatkozunk

Okita Sí - van aki nem ismeri?
Látogasson el hozzánk! Ismerjen meg bennünket!


A történet úgy 25 évvel ezelőtt indult. Hobbyból folyamatosan szerveztük munkahelyünkön a téli sítúrákat. Bőven volt gond és tennivaló az iskolások felszerelésének összegyűjtésével és karbantartásával. De miért hagyatkoznánk másra, ha ezt mi is el tudnánk végezni?

Pécsett az Alkony utca 7. alatt a sípályák ördögeinek legnagyobb örömére beindult a síszerviz. Az első öt évben csak a karbantartás, javítás volt a fő profil.

A műhely lassan találkozóhellyé vált a sízők körében. A növekvő igények miatt a kölcsönzést is biztosítani kellett, így egyre több cipő és léc sorakozott a polcokon alkalmi gazdáik legnagyobb örömére.

A ma már közel 400 garnitúrás kölcsönzőt számítógépes rendszer felügyeli. A legkisebbektől a profi sízőkig széleskörű márka- és tudásszint-választékkal szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. A készlet harmadát minden szezonban vadonatúj cipőkkel, lécekkel, bukósisakokkal cseréljük. Természetesen minden kölcsönzés után a lécek, boardok talpát javítjuk, élezzük, waxoljuk, polírozzuk, a cipőket fertőtlenítjük.

A síelők pedig csak jöttek, csak jöttek, évenként egyre többen. A szervizigényt a műhely korszerűsítésével lehetett csak kielégíteni. Ma műhelyünk Wintersteiger gépparkjával egyike Magyarország legkorszerűbb szervizeinek. Szervizmestereink tapasztalata folytán az olykor "javíthatatlannak" ítélt sí, board vagy cipő is újra működőképessé válik. Új szolgáltatásunk a cipőhéj lábra formázása. Csodákra nem vagyunk képesek, de a "lehetetlent" megpróbáljuk.

Az eladótérben széles palettából - a legújabb modellektől az akciós termékekig- válogathat a cipőt, lécet, síruhát, kiegészítőt kereső síelő. Személyre szóló tanácsadással segítünk minden hozzánk látogatónak. Célunk, hogy vásárlóink a számukra legmegfelelőbbet válasszák, a síelés élvezetét ne rontsa el egy rosszul megválasztott felszerelés. Ha nálunk vásárol, a kötést felszereljük, beállítjuk, a lécet waxoljuk, a cipőbélést lábra formázzuk.

Üzletünk: